2016. december 18., vasárnap

A védő hálók, labdafogó hálók telepítésének időszakát éljük. A sport hálók válfaja jórészt kényelmi és környezet tudatos tervezés okán terjedt el, de közlekedéshez közel eső pályák telepítésénél kimondottan balesetvédelmi megfontolások a legfontosabb tényezők. Az Euroland Kft. által gyártott védőhálók többsége kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmasak, ugyanis a hálók alapanyaga UV sugárzásnak ellenáll.
Érdekes megoldás a fixen telepített védőhálóba épített nyitható kapu. Erre mutatunk egy megoldást. A fotón látható alumínium keret igen könnyű és egy mozdulattal leemelhető a labdafogó háló mezőben kialakított nyílás elől.

A sport háló , foci háló választásnál többször merül fel  a kérdés, gépi, vagy kézi csomózású hálót érdemes vásárolni.
Ezekre a kérdésekre a http://sporthalo.eu  oldalon található fotóval lehet a legfrappánsabb választ megadni:


 A bal oldali kép a gép, míg a jobb oldali kép kézzel csomózott háló kritikus pontját mutatja be. Könnyen belátható, a gépi csomópontnál kétszer több fonal van a kézi csomózású hálónál, mint a gépinél.

A  https://sporhalo.eu weboldal ismét bővült egy csomó újdonsággal.
A sporthálók rendszerezve vannak felhasználást illetően, így jött létre a fociháló, futball háló, kézilabda háló, kosárlabda háló, röplabda háló és védőháló aloldala.
csak a példa kedvéért beidézném a focihálók felsorolásának egyik fotóját:

  A táblázatból leolvashatóak a cikkszámok ( ezek alapján a legegyszerűbb a rendelés). A következő oszlop a háló fajta megnevezése, rögtön mellette a kapuméret (m), majd a hálót alkotó kötél vastagsága (mm). Ezután a választható színeket találjuk. Ez az oszlop nem kis büszkeséggel tölt el bennünket, ugyanis ennyi színből nagyon kevesen készítenek sporthálót. A lyuk méret oszlop következik, majd a legnagyobb durranás , az ár. A sportháló árak az Euroland Kft.-nél a a legjobbak.  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése